top of page

35è Aniversari

Aquest any la nostra escola fa els 35 anys que està en actiu i forma professionals de la branca de la imatge personal. Sent la única escola privada de les valls occidental i homologada pel Departament d'Ensenyament, que té tots els cicles formatius de grau mitjà i superior d'imatge personal.

En tot aquest temps, la direcció i els professors del centre s'han caracteritzat per oferir un tracte personalitzat als nostres alumnes i transmetre la passió a la professió. Amb nosaltres trobaràs un espai de confiança on no només formar-te com a professional, sinó on poder desenvolupar-te i evolucionar com a persona. Tot el nostre equip de professorat està titulat i té anys d'experiència a la seva professió. Et convidem a venir a conèixer-nos i informa't, d'una de les professions més meravelloses del món, que és l'ESTÈTICA, LA PERRUQIERIA, LA CARACTERITZACIÓ I L'ASSESSORIA.

Recorda que tindràs accés directe a la Universitat, podràs demanar una beca o inclús matricular-te només a mòduls específics! i sempre amb la certificació oficial i la titulació oficial.

12 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page